Drie vacatures bij de Dopingautoriteit

17 juni 2024

De Dopingautoriteit zoekt drie nieuwe collega's: een hoofd Educatie, adviseur informatievoorziening én senior medewerker dopingcontroles. In eerste instantie zal een contract voor 1 jaar worden aangeboden. Aan het einde van deze periode zullen de functies worden geëvalueerd en behoort aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Tevens behoort een combinatie van werken op kantoor en vanuit huis tot de mogelijkheden.

Hoofd Educatie (36 uur p.w.)

Als hoofd Educatie draag je zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van een effectief voorlichtings-, educatie- en preventieprogramma.

Meer informatie

Adviseur informatievoorziening (32-36 uur p.w.)

Als adviseur informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van de organisatie op het gebied van informatiebeheer, informatiesystemen en informatiebeveiliging.

Meer informatie

Senior medewerker dopingcontroles (32-36 uur p.w.)

Als senior medewerker dopingcontroles coördineer je de planning, voorbereiding, bewaking, afhandeling en administratieve verwerking van de uitvoering van dopingcontroles. 

Meer informatie 

Solliciteren?

Je kunt je motivatiebrief, vergezeld van een cv, sturen naar vacature@dopingautoriteit.nl. De reactietermijn sluit op zondag 7 juli 2024. De selectiegesprekken vinden plaats in week 29.

Drie vacatures bij de Dopingautoriteit